FORGOT YOUR DETAILS?

AKREDITIRANJE

Uvjet za izdavanje medija bluzona: dva (2) primjerka dosadašnjih radova s rally natjecanja (uključujući RSSD, ako je moguće) – *upload novinarskih članaka, fotografije, snimke do ukupne veličine 10MB ili link web adrese na isto.
U slučaju medijske akreditacije izdane 2019. godine, potrebno je dostaviti fotokopije ili originale onoga što je objavljeno prije i nakon prošlogodišnjeg RSSD-a (članci, videozapisi ili fotografije).
Ako upload nije moguć, isto treba poslati do krajnjeg roka (19.11.2020.) za zaprimanje „Obrasca za akreditaciju medija“ na e-mail media@rallysantadomenica.com.

Organizator zadržava pravo odbiti zahtjev za izdavanje akreditacije i bluzona, kao i njihovo oduzimanje u slučaju nepoštivanja propisanih upozorenja i bilo kakvog nedoličnog ponašanja na natjecanju.
Organizator zadržava pravo diskrecijskom odlukom odobriti izdavanje bluzona predstavniku koji ne ispunjava uvjet za isto.

Prijave zaprimamo do četvrtka, 19. studenoga 2020.!

[[[["field19","equal_to","da"],["field21","equal_to","da"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field17","equal_to","zaposen"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

TOP