FORGOT YOUR DETAILS?

O NAMA

Najveći i najposjećeniji rally show event u ovom dijelu Europe. Posebno ga vole vozači, ali i posjetitelji zbog jednostavnog praćenja i uživanja u fenomenalnim vožnjama zahvaljujući idealnoj lokaciji.

Na radost mnogobrojnih ljubitelja oktana i brzine, rally sezonu u Hrvatskoj već će osmu godinu za redom okruniti Rally Show Santa Domenica. Entuzijasti smo iz jednog od najmlađih hrvatskih auto klubova, AKK Sveta Nedelja, uzeli smo stvar u svoje ruke i 2010. godine po prvi puta organizirali pravu zimsku makadamsku poslasticu. Bez ikakvih problema osvojili smo vozače i publiku, a razloga za to je itekako dovoljno. Ova adrenalinska uživancija financijski je znatno dostupnija od ostalih rally natjecanja.
Rally Show Santa Domenica može se pohvaliti niskim troškovima koji uz iskusne, privlače i puno novih posada koje se tek žele okušati u rally svijetu.

Stotinjak posada, uz posebnih 20 "wild card" pozivnica za vrhunska imena iz rally svijeta, jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave za gledatelje. Sve vozače, bili oni iskusni ili ne, čekaju znojni dlanovi, smijeh, suze, blato, a možda i snijeg.

2048_santadomenica16_img_6569

TOP